30 de gener 2014

Sobre la petició d'imputació

He exercit l’activitat política des de l’any 1999 amb esforç, convicció i honestedat.

Un noble enteniment de l’activitat política passa per entendre la dialèctica i l’enfrontament de posicions com a la millor fórmula per al millor servei públic. Mai al servei de la destrucció i el desprestigi.
Un ús torçat dels instruments jurídics de l’estat de dret ha buscat desestabilitzar-me personalment i políticament.

Aquests mètodes em produeixen la màxima repugnància i fàstic.
Mai no he comès un acte il·lícit en l’àmbit de les meves responsabilitats.

En la mateixa situació que jo s’hi troben el conjunt de diputats i diputades del Parlament de Catalunya.
Amb l’excusa d’investigar l’ús que jo hagi pogut fer de la targeta de Renfe, - sobre la qual no hi ha establerta cap mecanisme arbitrat de justificació de la despesa - no han dubtat a fer una intolerable invasió en la meva vida personal, en un quasi indissimulat propòsit de buscar el descrèdit i fins i tot la destrucció política i personal.

Malgrat el buit normatiu en la regulació de l’ús de la targeta de Renfe i des del convenciment de no haver-ne fet cap ús il·lícit, el 8 de novembre de 2013 vaig reintegrar l’import íntegre de l’ús de la targeta des que el Parlament me la va lliurar.
L’ofensiva que s’ha desplegat en contra meva resulta intolerable en termes de dignitat, per la qual cosa seria raonable que es fes una fiscalització universal, en la mateixa manera que jo he patit, i en darrer terme una precisa regulació de l’ús de la targeta.

Com que no és cap fet il·lícit, i això ho sap tothom, només hi veig intenció de desacreditar-me personalment i políticament.
Confio en la justícia i en què tot s'aclareixi ben aviat.

_________________________

Amb data d'avui 26 de març de 2014, per primera vegada he rebut notificació del TSJC sobre resolució en què es declara competent per instruir, incoar, nomenar instructor i comunicar les actuacions sobre el cas referit a la meva persona.

Reitero el dit el dia 30/1/2014 Confio en la justícia i en què tot s'aclareixi ben aviat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant... potser els hauries denunciar a ells per mala fe... Ara bé, el fet de retornar l'import gastat, no queda bé. Si el que havies fet era correcte... Ara ja no ho sembla tant, de correcte.

Anònim ha dit...

Jo també confio en la justícia i en que tot s'aclareixi ben aviat.

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Endavant Montse! No t'acolloneixis davant de res ni de ningú! Si ets lliure de pecat, llença la primera pedra i si toques el cap de qui t'ha calumniat pitjor per a ell, o ella!

Josep Maria ha dit...

Encara que fa molt poc temps que ens coneixem, les bones persones se les coneix de seguida. Aquest és el teu cas. De ben segur les acusacions absurdes passaran, les navallades del circ polític s'oblidaran i el teu bon nom serà recuperat. Nosaltres, les persones en risc d'exclusió social hem aprés la lliçó -ja saps ens fem dir APRESA-, som marginalitzats i acusats de la nostra situació, però la dignitat no ens la poden robar i els amics de veritat segueixen essent amb nosaltres. De ben segur la gent que t'estima, i amb tot el respecte possible ens hi volem trobar entre ells, farà pinya amb tu...i els amics dels bons moments desapareixeran. Això serà l'únic que obtindràs com a resultat de tota aquesta situació "especial" que et volen fer passar. Et sabem innocent, et sabem honrada, et sabem solidària, et sabem sensible amb les injustícies. I ara, amiga Montse, és tu objecte d'injustícia i necessites la nostra solidaritat. Pots comptar amb totes les nostres energies per a tot allò que et calgui, tant a nivell personal com a President d'APRESA ens oferim.
Josep Maria López Carrillo -President d'APRESA-

Eugeni Jordi Rivera Rayo ha dit...

La Talla Politica, sense dubte Montse, es veu en el fets i amb la assertivitat politica. Ells volem guanyar i destruir l'enemic politic. Pero quant qualsevol persona instrumenta las creencies, les mentides i generalitza, no mes cal, separarse d'ella i sentir la consciencia del treball fet, el qual no s'ha de jutjar, i si hi ha errors, que son humans, corretgir. Ojala i sense condicions, no mes que les humanes, pogues fer al Parlament un Tallet de Asertivitat Politica. L'assertivitat es mostra amb Tolerancia, Respete, Escolta, saber dir que no respetant al contrari, empatia politica i d'altes valors. Per tot aixo et dic ANIM i ENDAVANT a seguir lluitant politicament.