07 de setembre 2007

Tret de sortida a la Festa Major de Sabadell

Avui ha tingut lloc la recepció de Festa Major de Sabadell 2007, una oportunitat perquè els representants del món polític, social, econòmic, associatiu i ciutadans ens retrobem tots després de vacances en un ambient agradable i distès.

Més de 2.000 persones han assistit a la trobada, en la qual, a banda de gaudir d'una vetllada molt agradable a la Bassa de Sant Oleguer, hem pogut compartir les vivències i experiències de vacances amb tots, i les expectatives d'aquesta nova edició de la Festa Major. Ha estat molt complicat poder saludar i passar una estoneta amb tothom, però aquests quatre dies que tenim per endavant de segur que podrem compartir bons moments participant a la Festa.

Bona Festa Major a tothom i als lectors del bloc us convido a passejar pel programa de la festa i a triar alguna activitat. Us proposo les tradicionals com el pregó de Joan Pera, la Rambla de l'humor, la Cercavila, els Castellers, el Ball de la bola, els balls tronera o les danses de la plaça del Vallès, tot i que hi ha una gran varietat que de segur pot satisfer els vostres gustos.

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Que disfrutis molt de la Festa Major de la teva ciutat.

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies. La veritat és que cada any és una bona ocasió per gaudir al màxim de la ciutat festiva i de la seva gent.... Gràcies!