04 de març 2007

El castell de Can Feu

Avui, milers de persones han pogut visitar, algunes per primera vegada, l'emblemàtic castell de Can Feu. Un espai que durant molts anys havia estat tancat i girat d'esquena a la ciutat. De fet és un espai que la majoria de sabadellencs i sabadellenques teníem com a un dels pocs referents singulars de la ciutat, juntament amb la Torre de l'Aigua.

Un altre d'aquests espais que ha passat de ser només d'uns quants, a ser de tots els ciutadans i les ciutadanes, igual com dèiem amb el Teatre Principal.
Durant la visita, hem pogut compartir amb moltes persones la il·lusió per la recuperació d'aquest espai. Ara bé, també hem pogut observar la visita amatent d'algun regidor i algun candidat de l'oposició que miraven amb recel l'esdeveniment. De fet, alguns grup (ICV-Euia), de nou, ha intentat tornar a generar alarma sobre la seguretat dels espais, igual com va fer l'Entesa amb el Principal.
Es deuen pensar que som una colla d'insensats i irresponsables. Que no se'n recorden que quan ells manaven no tenien implantades ni un 10% de les mesures de seguretat en els equipaments de la ciutat dels que hagués correspost? Fins i tot algun regidor dels que ara ha qüestionat la seguretat del Principal o del Castell de can Feu, durant la discussió de pressupostos qüestionava si era necessària tanta inversió per a seguretat i prevenció de riscos (450.000 € anuals des de l'any 2000, quan abans del 1999 no s'invertia ni un cèntim).
Quin cinisme, oi?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig tenir ocasió de visitar el Castell el passat 12-2 en la visita a diferents projectes que es desenvolupen a la ciutat. Valoro molt positivament que Sabadell recuperi un lloc tant emblematic.
Vull aprofitar per donar-te l´enhorabona pel teu blog, que fa més properaa la teva tasca. Anims i endavant!!!